Key Account Manager – Medical Devices, Personal Protection Equipment


Om RFX+CARE:
RFX+CARE er en danskejet produktionsvirksomhed, der blev etableret i 1979. Vi udvikler og producerer produkter indenfor medicinsk udstyr, personligt sikkerhedsudstyr og biocider. Hovedkontoret er i Danmark med egne fabrikker i Kina og Litauen.

Vi arbejder med de største kæder og brands i Europa og Asien. Vores ekspertise er et dybdegående kendskab til markedet, samtidig med at vi kan levere en 100% transparent kvalitet og certificering indenfor de lovmæssige standarder.

De seneste år har vi udviklet og lanceret egne brands der skal udbygge vores potentiale i markedet udover kerneforretningen som er private label.

Om jobbet:
For at kunne følge med efterspørgslen ønsker vi at investere yderligere i salgsorganisationen og leder derfor efter en eller flere dygtige, kompetente og energiske Key Account Manager(s). Vi arbejder på kædeniveau, så du skal være vant til at agere i tungere indkøbsprocesser og kunne arbejde med egne projekter og kunders koncepter. Du vil have et stærkt bagland i regulatoriske afdelinger, produktafdeling med Product Manager og grafikere, samt direkte kontakt med vores egen produktion i Kina og Litauen - men projekterne skal drives af dig! Kundegrupperne er hele spektret indenfor detail, b2b og promotion og vi vil I høj grad i samarbejde med dig sammensætte din portefølje. På den måde sikrer vi personlig motivation og fokus på dine udviklingsønsker.

Baggrund og kvalifikationer:
- Branchekendskab er en fordel, men ikke et krav
- Kendskab med regulatoriske produkter er en fordel, men ikke et krav
- Kan identificere muligheder, afdække og forstå kunders behov
- Kendskab og erfaring med Navision / BC 365 er en fordel, men ikke et krav
- Skriver og taler engelsk flydende
- Trives i en virksomhed, hvor opgaverne og prioriteringer kan skifte fra dag til dag
- Er ikke bange for at løfte i flok, og opsøge løsningen i stedet for at vente på den kommer til dig
- Stærk disciplin til planlægning af egne opgaver, tid og deadlines
- Eksekveringsstærk og vedholdende

Hvad kan vi tilbyde:
Du vil blive tilknyttet vores kontor i OfficeLab i Lystrup lige udenfor Aarhus. OfficeLab er et stort kontorfællesskab i naturskønne omgivelser. Vi har en flad struktur i virksomheden, korte kommunikationsveje og der er generelt højt til loftet. Du vil blive en del af meget spændende virksomhed med et stort potentiale og unikke muligheder for at lykkedes og skabe dit eget. Vi tror på frihed under ansvar og ved, at vi trives bedst når arbejds- og privatliv er i balance. Mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage.

Derudover kan vi tilbyde:
- Fastansættelse som funktionær
- Løn efter kvalifikationer
- Mulighed for firmabil
- 5 ugers ferie og 5 feriefridage efter gældende regler
- Pension og sundhedsforsikring ved TopDanmark
- Tilskud til frokostordning
- Mobiltelefon

Tiltrædelse hurtigst muligt.
Vi holder løbende samtaler.


Spørgsmål kan rettes til Morten Vestergaard
morten@rfxcare.com

Se annoncen på Jobindex.dk